به گزارش رودآور؛ علی خاکسار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان، از برگزاری جشنواره منطقهای غذا به میزبانی همدان خبر داد و اظهار کرد: جشنواره منطقهای غذا با حضور چهار استان کردستان، کرمانشاه، ایلام و همدان از 18 تا 20 مردادماه برگزار خواهد شد.
وی معرفی غذاهای بومی، برندسازی رستورانها و معرفی آشپز و سرآشپزها را از جمله اهداف برگزاری جشنواره دانست و گفت: معرفی غذاهای سنتی و دمنوشها و معرفی افرادی که تاکنون فرصت بروز استعداد خود را نداشتند، از دیگر اهداف این جشنواره است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان با تأکید بر اینکه ترویج غذا و فضای سنتی یکی از ویژگیهای جشنواره غذا است، بیان کرد: در این جشنواره سعی بر این است غذاهایی که پیشینه استان همدان است، شناسایی و ترویج یابد تا با خلق و خوی افراد ساکن در منطقه شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه جشنواره غذا با حضور چهار استان و در دو بخش پیشبینی شده است، افزود: در بخش نمایشگاهی فعالان بخش خصوصی غرفههایی را ایجاد میکنند که سوغات، غذاهای سنتی و صنایعدستی را عرضه دارند.
خاکسار بخش اصلی جشنواره را رقابتی دانست و گفت: جشنواره در سه بخش پیش غذا و دسر، غذا و نوشیدنی را مسابقه می دهند و سه تا از برترینهای استان نیز حضور یافته و رقابت میکنند.
وی با تأکید بر اینکه کارگاههای آموزشی نیز در یک دوره برگزار میشود، اضافه کرد: داورهای این جشنواره ملی بوده و از اساتید کشوری هستند هرچند از استان همدان هم دو داور استانی حضور خواهند یافت.
انتهای پیام/
دیدگاه شما