«اسحاق ترکاشوند» در گفت و گو با خبرنگار رودآور؛ گفت: در آخرین جلسه شورای ثبت میراث ناملموس که روز سه شنبه ۱۲ اسفند ماه در وزرات میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی برگزار شد مهارت پخت کباب (کوکو) گردو و حلوا گردو و همچنین مراسم گردو تکانی در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسیدند.
وی اظهار کرد: پرونده ثبتی این دو غذا که مواد اصلی تشکیل دهنده آن گردو است در بهمن سال جاری در اقامتگاه بومگردی دهبنه تصویر برداری و تکمیل شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تویسرکان افزود: همچنین در آبان ماه سال جاری تصویر برداری و تهیه پرونده ثبتی مراسم گردو تکانی نیز در باغات روستای آرتیمان تکمیل ش که خوشبختانه در آخرین جلسه شورای میراث ناملموس با موافقت اکثریت اعضاء به ثبت ملی رسیدند.
ترکاشوند ادامه داد: پیش از این مهارت پخت آش سماق، ترشی گردو و نان مغزی در فهرست ملی میراث ناملموس به ثبت رسیده بودند.
انتهای پیام/ز
دیدگاه شما