آخرین اخبار

3. آذر 1393 - 8:23   |   کد مطلب: 16836
مدیر نظارت بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: خانگی بودن محصولات غذایی ضمانتی برای سالم بودن آنها نبوده و شهروندان باید در انتخاب این محصولات دقت نظر کافی را داشته باشند.

به گزارش رودآور  به نقل از ایرنا، محمد کاظم زاده با اشاره به گسترش محصولات غذایی آماده در فروشگاه ها و استقبال مردم از این محصولات افزود: این روزها محصولاتی به نام خانگی بدون نام و نشان به مردم عرضه می شود که شهروندان هم فکر می کنند که خانگی بودن این محصولات نشان دهنده سلامت و کیفیت بالاترشان است.

وی ادامه داد: این کار فقط سوء استفاده از کلمه خانگی بودن این محصولات است که در تهیه بیشتر آنها نیز اصول بهداشتی نادیده گرفته شده و سلامت افراد با خطر مواجه می شود.

وی اضافه کرد: تولیدات خانگی به محصولی گفته می شود که در خانه با شرایط بهداشتی و در حجم پایین به اندازه نیاز خانواده تهیه شود.

کاظم زاده افزود: اگر فردی بخواهد محصولی مانند آب لیمو یا آب غوره چند محله یا منطقه را تامین کند، دیگر شرایط تولید خانگی را ندارد و باید دست به تولید انبوه بزند.

وی گفت: تولید انبوه، بهداشت، شرایط خاص نگهداری و متخصص بهداشت مواد غذایی می خواهد که هیچ کدام از محصولات به اصطلاح خانگی این شرایط را ندارند.

وی عنوان کرد: ضمن اینکه آلودگی ها و تقلب های بسیار زیاد کیفی، کمی و بهداشتی در چنین فرآورده هایی دیده می شود به این دلیل به هیچ وجه مصرف محصولاتی تحت عنوان خانگی از آب غوره و آب لیمو گرفته تا رب و سرکه توصیه نمی شود.

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان