به گزارش رودآور به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس رحيمي با بيان اينكه مصرف نان سبوسدار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و گوارشی را کاهش میدهد، افزود: براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماريها، مصرف روزانه نان سبوسدار توصيه ميشود.
وي در خصوص نحوه نگهداري نان اظهار كرد: هنگام خرید نان حتماً یک سفره پارچهای به همراه داشته باشید، نان سرد شده را در پلاستیک یا سفره بگذارید، به اندازه احتیاج روزانه خود نان بخرید تا مجبور به دورریز و یا نگهداری نان نشوید. قرار دادن نانهای داغ روی هم، باعث کپکزدگی، بیات شدن و فساد زودهنگام نان میشود. پیش از سرد شدن کامل، نانها را دسته نکنید. از آنجایی که تغییرات نان در دماي 4 درجه سریعتر انجام میشود، قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سریعتر میکند.
رحيمي افزود: اگر تصمیم به نگهداری طولانیمدت نان دارید باید پیش از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید سپس نان را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید.
دیدگاه شما